Friday, July 16, 2010

kelebihan mangga ads




ramai yang sudah pun join mangga ads ni...aku masih baru dan belum lagi tahu apa apa mengenai syarikat ini.Yang aku tau... bukan sebarang syarikat ye...

prestasi pembayaran belum boleh komen...macamana dia bayar pun belum tahu...

sapa2 yang tersinggah kat sini...harap bole bantu aku dan komen...apa2 yang aku perlu tahu...nampak macam best je ni...

amacam dengan kedudukan iklan2 ni...ok tak?

17 comments:

DuniakuAbstrak said...

masih ragu2 dgn mangga ads nih

Leech Miracle said...

Kami di Leech Miracle,
dengan kerjasama PUSMAL Universiti Malaya
menjemput anda menjadi salah seorang daripada kami.
Layari : www.leechmiracle.com

❤pupel❤ said...

tak tahu la..pastu macam takot..t digelar curang ngan nuff..sumpah tak faham..kene tanya otai2 :)

o kambeng hitam o said...

aku tak pernah pkai mna-mna ADS. haha. lglah tak boleh tlg

duit pantas said...

salam....
boleh tolong ajar saya ttg mgga ads nie....sya x pham....cam ner nk jana duit dgn mgga ads nie....maaf...miss loving...

Mario said...

miss loving...
saya pun tak taula...saya lg suka nuff sbb dah terbukti dorang bayar...

miss loving said...

oic..td singgh blog biru...dia ada beri tunjuk ajar sikit ttg nuffnang tu...saya dh reg...tapi x pdai nk msukkan url blog kt nufff...ingtkan kene byar join nuff nie....
mario leh tolong ajarkan tak...

http://info-healthinformation.blogspot.com

DaHLia said...

tu ah,
sis pun tgh tunggu mcm mn bayarandia..
bayar ke tak..risau jadi mcm yang tuuu jer... :)

Hamzah Ian said...

wow.. salam ramdhan okeh..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

thk gua sedang cuba

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lambatupdate

hamzah ian said...

hooo

Omu Rice said...

saya buang sekejap mangga ads...sebab ragu2...duit pun xnmpak..

- zuriey - said...

mangga ads baru lagi.. yang tau nuffnang memang bagus

LadyBird said...

ingtkan mangga ni mcm majalah mangga :P hihihi

wati said...

wati try...ok

amanah said...

salam bro..

Penanggah

Penanggah 2

bacabaca